Tur i kärlek och spel

Vissa verkar ha tur i kärlek medans andra har tur i spel. Men vissa kan ha tur i bägge delar. För vissa så verkar allt vara möjligt. Även om livet går vidare oavsett så kan vissa saker kännas viktigare för oss än andra saker.

Tur i spel

För den som aldrig spelar har inte någon aning om hur det känns att vinna riktigt stort på något spel. I en tidigare artikel som skrev jag om en relativt stor vinst jämfört med vad jag spelade för. Det finns ju de som vunnit betydligt mer, nästan osannolika summor pengar på casinospel. Nu är det inte allt för vanligt men det händer och det är kanske därför vi fortsätter att spela dessa spel. En dag kanske det händer mig.

Tur i kärlek

När det kommer till kärlek så är det ungefär som med spelet. Jag vinner ibland men inte den gigantiska summan. Klart att Wille, min St Bernhard är en stor kärlek men långt ifrån vad en person skulle innebära för mig. Jag klarar mig på egen hand och om jag skulle få en jackpot när det kommer till kärlek så får det bli som det blir.

Tur i livet

För övrigt så anser jag mig ha ganska tur ändå då det kommer till det liv som jag lever. Jag får vara relativt frisk och arbetar då jag får möjlighet. Det finns alltid de som har det sämre och jag är nöjd med det liv som jag lever.